niedziela, 3 lutego 2013

robal story.

Katarzyna Bosacka - w jednym z odcinków 'Wiem, co jem', po zjedzeniu przyrządzonego robala (jako źródła drogocennego białka) - cytuję: "lepsze od penisa".

To całkiem niezła rekomendacja dla robala ;)

Miłego wieczoru
Najlepiej o smaku czerwonego wina.



4 komentarze:

  1. ..ale od czyjego penisa ? może od penisa krokodyla :D :D

    OdpowiedzUsuń
    Odpowiedzi
    1. Biorac pod uwage to, co spotkalo robala, penis zywcem usmazony na patelni...;)

      Usuń
  2. To się nazywa wyrafinowana kuchnia. Nie to co ja - bigos, naleśniki, rosół...

    OdpowiedzUsuń
    Odpowiedzi
    1. No wiesz, wszystko zalezy od preferencji, ale bigos, rosol i nalesniki zdecydowanie zaspokajają moj poziom wyrafinowania ;)

      Usuń